Knikarmschermen

Knikarmschermen - Buitenzonwering

Knikarmschermen

Altijd de zomer bij huis

Een knikarmscherm(ook wel zonnescherm of terrasscherm) is de sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe terrasscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon en van schaduw! Bent u op zoek naar zo`n terrasscherm, dan kunt u bij Equinox zonwering kiezen uit diverse gevarieerde modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder heeft u de keus welk scherm past bij uw terras. Met een Equinox Zonwering terrasscherm heeft u de zomer bij uw huis.

Doekcollectie Swela, als enige in de regio geheel verlijmd!

Kennismaken met onze vollédig vernieuwde doekcollectie geeft u een blik in de verre toekomst. De nieuwe Swela-SunVas collectie wordt terecht gewaardeerd als een collectie met ‘warme doektinten met een fluweelachtige grip’. Naast SunVas kunt u ook kiezen voor een Swela SunSilk schermdoek: een hightech-doek dat is ontwikkeld uit hightech polyester garens met een zelfreinigend effect bij regen! Door deze doeken te verlijmen hebben deze een sterk verminderde wafelvorming, vrijwel geen afhangende kanten of doorhangen van het doek, doeken blijven geheel waterdicht en geen last van loslatende stiknaden.

Ipanema > Sterke constructie in een kleine cassette.

image003

Het Ipanema knikarmscherm is het meest verkochte scherm in onze collectie slanke schermen. Waarom? Door de compacte cassette uitvoering en het bijzonder stevige materiaal. Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is tevens onzichtbaar doordat deze geheel wordt verborgen in de cassette. Standaard geleverd met elektrische bediening maakt dit slanke scherm tot een zeer goede keus!

Piccolo > Italiaans design, net even wat anders.

image004

De Piccolo kenmerkt zich door zijn compacte verschijning en heeft van de Italiaanse ontwerpers een eigenwijs gezicht meegekregen. De kleine cassette van slechts 12 cm is één van de kleinste in zijn soort. Toch heeft dit scherm door slimme oplossingen in de uitvoering van de profielen een goede stabiliteit voor een maximale breedte van 5 meter met een uitval van 3 meter.
De Piccolo kan door de speciale bevestiging beugel traploos in de hoogte worden ingesteld. Doordat deze bevestiging beugel op 4 manieren aan de kapsteun bevestigd kan worden is zelfs elke hoek mogelijk. Daardoor is dit scherm ideaal voor in flatgebouwen waar de ruimte beperkt is en de montage steunen naar boven gemonteerd moeten worden.

St-1500 > Aantrekkelijk instapmodel
Dit semi-cassettescherm ST-1500 heeft een vlot design. Een max. breedte van 500 cm en een uitval van 300 cm is geen probleem. Aluminium zijkappen zorgen voor een nette afwerking, zodat assemblageschroeven etc. niet zichtbaar zijn.

Salou > Optimale functionaliteit, beste prijs/kwaliteit verhouding.

B55 Knikarmscherm
Geleverd met zuinige en soepele motor biedt de elegante Salou net een tikkeltje meer dan instapschermen en geniet daar door vaak de voorkeur. De gesloten cassette van het Salou zonnescherm beschermt het zonweringdoek tegen invloeden van zon, wind en regen. Tot 600 cm breed zijn vrijwel alle afmetingen op maat realiseerbaar, in combinatie met een uitval van maar liefst 300cm(250 cm is standaard). Door de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding beleven veel consumenten aangename terrasmomenten met een Salou. Is deze toch nog te klein? Lees dan verder.

St. Tropez > Stevige luifel voor wie absolute klasse wil

image002
De St. Tropez zorgt werkelijk voor een enorm schaduwrijk terras. De naam terrasscherm voldoet eigenlijk niet voor dit scherm, wat de standaard afmetingen overtreft. Tot maar liefst 12(!) meter breed is de St. Tropez te monteren aan uw gevel, met een uitval van maar liefst 3,5 meter. Uw specifieke maat zit hier ongetwijfeld bij. Neem hierbij in gedachten een prachtige designcassette, mooie afwerking, sterke motor en het feit dat deze leverbaar is in vele kleuren en u begrijpt dat wie een topproduct wil, bij dit scherm uitkomt. Zoals eerder genoemd zijn maten tot en met 14 meter geen probleem, omdat deze voorzien is van 3 zeer sterke draagarmen. Zo kan dit scherm ook bij wind en/of regen open blijven staan.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.