Onderhoud

Onderhoud

De zonwering van Equinox Zonwering is van hoogwaardige kwaliteit, maar net als ieder ander product zijn ook rolluiken, zonwering en raamdecoratie onderhevig aan slijtage. Onderhoud is een vervelende en tijdrovende klus wat vaak gepaard gaat met een hoop frustratie. Laat daarom uw zonwering vakkundig onderhouden in een jaarlijks onderhoudscontract.

All-in onderhoudscontract

Uniek voor de zonweringbranche is het all-in onderhoudscontract van Equinox Zonwering. Voor een vast bedrag per jaar heeft u geen omkijken meer naar het onderhoud aan uw zonwering. U weet bij voorbaat waar u aan toe bent en heeft geen onaangename verassingen achteraf. Uw zonwering wordt jaarlijks door Equinox Zonwering onderhouden en verkeert op die manier altijd in goed werkende staat. Tijdens de duur van het contract ontvangt u dan ook volledige garantie over uw producten.
Een all-in onderhoudscontract kunt u bij Equinox Zonwering afsluiten voor een periode van 7 jaar! Dit kan alleen op door Equinox Zonwering zelf geleverde en gemonteerde zonwering en dient binnen 2 maanden na montage te geschieden. U betaald voor het contract een vast bedrag per jaar en ontvangt achteraf geen facturen voor eventuele tussentijdse reparaties, gebruikte materialen, etc.

Onderhoud van uw huidige zonwering

Ook het onderhoud van uw huidige zonwering kunnen wij voor u verzorgen. Door diverse factoren kan het voorkomen dat uw zonwering niet meer naar behoren functioneert. Dat is vervelend, maar geen nood; in de meeste gevallen is uw zonwering te repareren door het vervangen van onderdelen of door het opnieuw af te stellen. Heeft u ook een defect aan uw zonwering? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via het contactformulier op onze website. Hoe meer informatie u op voorhand kunt geven, hoe beter wij u kunnen helpen.

Personeel gezocht

blog post

Buitenzonwering

Voor buitenzonwering biedt Equinox Zonweringen voor elke situatie een passende oplossing. Zo zijn sc...

Meer informatie

blog post

Binnenzonwering

Voor buitenzonwering biedt Zonwering Zuid-Holland voor elke situatie een passende oplossing. Zo zijn...

Meer informatie

blog post

Buitenleven

Voor buitenzonwering biedt Zonwering Zuid-Holland voor elke situatie een passende oplossing.

Meer informatie

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.