Contact

Stuur ons een bericht

Wij kennen ons assortiment binnenzonwering en weten waar we over praten. Komt u er zelf niet uit, dan adviseren wij u graag over de verschillende mogelijkheden. Neem voor een betrouwbaar advies contact op met Equinox Zonwering of kom kijken in onze showroom.

Equinox Zonwering Oostvoorne
Voorweg 35A
3233 SJ Oostvoorne
Tel: +31 (0)181 870115

Openingstijden
Woensdag van 13:00 tot 17:00 uur
Donderdag van 13:00 tot 17:00 uur
Vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur
Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.