Uitvalschermen

Uitvalschermen - Buitenzonwering

Uitvalschermen

Uitvalschermen van Equinox Zonwering hebben een strak design. Uit een kleine cassette ontpopt zich een schitterende zonwering die voor heel veel schaduw binnen in uw huis zorg. Zo geniet u binnen van aangenomen temperaturen, terwijl u buiten geniet van een mooie zonwering.
Onze windvaste uitvalschermen hebben een dichte cassette. In gesloten toestand ziet u het doek in het geheel niet en wordt het optimaal afgeschermd tegen weersinvloeden. Bijkomend voordeel van dit uitvalscherm is de variabele uitvalshoek. Deze kan op vrijwel iedere specifieke situatie worden aangepast.

Uitvalschermen kunnen perfect tegen een winderige omgeving. Het geheim schuilt in de zogenaamde armen. Standaard is de windvaste arm voor gemiddelde windvang. De windvaste balkonarm kan meer dan gemiddelde windvang aan, terwijl de stormvaste arm met gasdrukveren topprestaties levert als de wind echt aanwakkert. Voor sommige situaties kan u kiezen voor een duplex glijarm, met deze arm kunt u een bepaalde doorloophoogte realiseren. Kortom, Equinox Zonwering heeft een uitvalscherm dat voldoet aan alle wensen en eisen!

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.