Screen

Screen - Buitenzonwering Screen - Buitenzonwering

Screen

Kiezen voor een Equinox Zonwering screen is kiezen voor effectieven, functionele en makkelijk zonwering. Een Equinox screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaast zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder!

Screens weren 80 % van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil. Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen. Een mooie eigenschap van onze screens is dat deze, buiten gewoon licht, ook schitteringen van zonlicht tegen houden.

Functioneel zijn Equinox screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. Een gevelsituatie waar meer wind op staat adviseren wij om een Ritsvaste ZIP screen te plaatsen. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek en in de geleider, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor een Ritsvast- screen.

Ondanks het relatief lichte gewicht worden onze luxe ritsscreens standaard geleverd met extra krachtige motor met gratis wandschakelaar, zodat uw screens in alle situaties stabiel blijven. Kiest u liever voor een afstandsbediening? Dan wordt de ontvanger volledig onzichtbaar weggewerkt. Vanwege het grote zendbereik kan u op verschillende plaatsen in uw huis uw screen bedienen. Onze ontvanger is handzaam, licht, heeft een ‘clean’ design en is bovendien extra energiezuinig.

 

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.