Horizontale aluminium jaloezieën

Horizontale aluminium jaloezieën - Binnenzonwering Horizontale aluminium jaloezieën - Binnenzonwering

Horizontale aluminium jaloezieën

De Equinox collectie aluminium jaloezieën biedt kleuren en modellen die uw interieur compleet maken. U kunt kiezen uit verschillende lamelbreedtes, ladderbandkleuren en uitvoeringen. Van een subtiele lamelbreedte van 16 mm. tot een robuuste stoere uitstraling met een 70 mm. brede lamel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Met de stoere & robuuste uitstraling van een 50 en 70 mm. brede lamel kunt u nog een stapje verder gaan. Laat deze jaloezie uitvoeren in een retro uitvoering, dan maakt u écht een statement in uw interieur.

HorAlu_lamellen

Lamellen

Of u nu kiest voor een uni, dessin, geperforeerde lamel of een combinatie van deze verschillende lameltypes. U zult zien dat de kwaliteit uitstekend is en uw interieur een speels effect geven. De aluminium collectie omvat lamelbreedtes van 16, 25, 35, 50 en 70 mm.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.