Horizontale houten jaloezieën

Horizontale houten jaloezieën - Binnenzonwering

Horizontale houten jaloezieën

De horizontale jaloezieën zijn een toonaangevend begrip binnen de Equinox collectie. Een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit zorgt voor een perfecte lichtregulering. Van licht tot donker, u bepaalt het helemaal zelf met één simpele beweging.

Houten jaloezieën geven een natuurlijke sfeer in uw interieur. Ook zijn er eindeloze variaties mogelijk. U kunt kiezen uit een mooie lamellen collectie, verschillende breedte en kleuren ladderbanden. Zo ontstaat er een horizontaal systeem die perfect in uw vertrek past.

De stoere retro uitvoering (een open uitvoering waarbij alle bedieningsonderdelen zichtbaar zijn) is mogelijk bij een 25, 50 en 65 mm brede lamel. Let op! Bij Retro jaloezieën is een gesplitste bediening niet mogelijk.

HorHout_lamellen

Lamellen

De natuurlijke houten jaloezieën geven uw interieur een exclusieve en trendy uitstraling. Wij hebben een grote collectie houten jaloezieën. De maximale breedtemaat verschilt per item (zie kleurstaal). De minimale hoogtemaat is 30 cm. en de maximale hoogtemaat is 300 cm.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.