Hi-light/ prestige rolgordijn

Hi-light/ prestige rolgordijn - Binnenzonwering

Hi-light/ prestige rolgordijn

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Equinox speelt hier goed op in met haar Hi-light: een rolgordijn met transparante (voile) en niet-transparante banen. Deze schuift u over elkaar heen tot u de juiste balans tussen licht en privacy gevonden hebt. Handig voor in de woon- en slaapkamer!

Stof

Uiteraard werken wij alleen met de meest luxe kwaliteits stoffen. De speciaal geselecteerde stoffen zijn representatief voor uw woning. De eigentijdse kleuren passen in iedere interieur en zorgen voor een speelse lichtinval. Met het verschuiven van de banen kunt u de lichtinval zelf regelen.

Snijproces

Alle stoffen worden koud gesneden met een speciaal mes. Het snijden is zo ongeveer het belangrijkste van dit artikel, aangezien dit volledig haaks en recht op het patroon van de stof moet plaatsvinden. Dit stelt ook hogere eisen aan de kwaliteit van de stof. Hierdoor bestaat de kans dat de kettinggarens aan de snijkanten verspringen en dus enig rafelen mogelijk is (door het koud snijden worden de snijkanten dus niet gesealed).

Vormvastheid

Wij adviseren de Hi-lights niet te gebruiken in vochtige ruimtes. Er kan een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering van temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Ook kunnen de gesneden zijkanten enigszins rond gaan staan (het zogenaamde schotelen). Vervorming van het doek gebeurt met name bij grote oppervlakken.

Rafelen

Enig rafelen aan de zijkant is mogelijk door het verloop van de ketting. Gezien het feit dat we spreken over weefstoffen mogen de horizontale banen binnen een afgesproken tolerantie verlopen (3 mm.). Norm hiervoor is dat in gesloten toestand de dichte banen de open banen overlappen.

Onderhoud

De stoffen zijn oppervlakkig te reinigen met een droge doek of af te nemen met een plumeau.

Hi-light_stof

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.