Up-light

Up-light - Binnenzonwering Up-light - Binnenzonwering Up-light - Binnenzonwering

Up-light

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met de Up-light. Het product bestaat uit twee lagen transparante stof waartussen zich dichte horizontale textiel lamellen bevinden. De collectie omvat smalle banen van 55 mm. en bredere banen van 70 en 75 mm.

Voor extra transparantie kunt u ook kiezen voor een 3D stof die uit een half transparante tussenlamel bestaat i.p.v. een geheel gesloten tussenlamel. Hierdoor ontstaat een systeem met de functionaliteit van een 25 mm. horizontale lamel, maar met een textiele uitstraling. De speciale 3D collectie omvat smalle (55 mm.) en brede (75 mm.) banen en bestaat uit verschillende stoffen.

Zo kunt u spelen met de lichtinval en uw eigen sfeer creëren.

Stof

Uiteraard werken wij alleen met de meest luxe kwaliteitsstoffen. De speciaal geselecteerde stoffen zijn sfeervol voor uw interieur. De collectie omvat stoffen die in patroon verschillen van breedte:
Dicht (in mm.)
55
70
75

Snijproces

Alle stoffen worden koud gesneden met een speciaal mes. Het snijden is zo ongeveer het belangrijkste van dit artikel, aangezien dit volledig haaks en recht op het patroon van de stof moet plaatsvinden. Dit stelt ook hogere eisen aan de kwaliteit van de stof.

Vormvastheid

Wij adviseren de HR Design Up-lights niet te gebruiken in vochtige ruimtes. Er kan een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering van temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Ook kunnen de gesneden zijkanten enigszins rond gaan staan (het zogenaamde schotelen). Vervorming van het doek gebeurt met name bij grote oppervlakken. Alle stoffen hebben een toegestaande krimptolerantie van 0,1%.

Onderhoud

De stoffen zijn oppervlakkig te reinigen met een droge doek of af te nemen met een plumeau.

Up-light_stof

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.