Plissé & honingraat

Plissé & honingraat - Binnenzonwering Plissé & honingraat - Binnenzonwering Plissé & honingraat - Binnenzonwering

Plissé & honingraat

Honingraat en plissé gordijnen op maat komen helemaal tot zijn recht als u spreekt over de begrippen veelzijdigheid, decoratief en functionaliteit. De plissé gordijnen en honingraat zijn perfect voor ramen met bijzondere vormen en grootte. Van schuine ramen, driehoeksramen tot ronde ramen en van trapeziumramen tot de ramen van een serre. Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één model. Ideaal voor als u licht binnen wilt laten, maar ook voldoende privacy wilt behouden.

Stof

Er is een uitgebreide keuze in diverse stoffen: van uni tot dessin, transparant of verduisterend, warmtewerend, vocht-, en vuilafstotend, beeldschermgeschikt en vlamvertragend.

Stofbreedtes

De aangegeven stofbreedtes zoals vermeld in het stalenboek zijn direct de maximale fabricage breedtes. De stofmaat is dus ook bepalend voor de maximale systeembreedte.

Let op!

  • Niet alle stoffen kunnen met lasnaad geleverd worden.
  • Een plisségordijn breder dan 230 cm. is alleen uitvoerbaar met ketting of elektrische bediening.
  • Alleen kettingmodel AK10 kan breder dan 250 cm. geleverd worden.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.