Serre- en pergolazonwering

Serre- en pergolazonwering - Buitenleven Serre- en pergolazonwering - Buitenleven

Serre- en pergolazonwering

Heeft u interesse in een uitbouw maar geen zin in de omslachtigheid omtrent regelgeving? Equinox heeft hier meerdere interessante mogelijkheden voor! Wij kunnen u adviseren om een goede keuze te maken tussen diverse pergolaschermen, terrasschermen en -overkappingen.

Bij zomers weer kan de temperatuur in een serre oplopen tot 60-70 ° en hierdoor de volledige binnentemperatuur ernstig verstoren. Voor een perfecte regeling van de binnentemperatuur is een pergolascherm de perfecte oplossing.

Pergolaschermen worden op of onder de overkapping geplaatst en verhinderen dat overmatige zonneschijn naar binnen kan treden. Onze verandasystemen zijn uitgevoerd met een uitgekiend spansysteem, wat er voor zorgt dat het doek in elke positie optimaal gespannen is. Door de diverse montagemogelijkheden kunnen deze op vrijwel elke serre geplaatst worden. Ons ontwerp en montageteam kan precies aangeven welke oplossing in uw situatie past!

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.