Horecazonwering

Horecazonwering - Buitenleven

Horecazonwering

 

Bent u een horecagelegenheid en op zoek naar een professioneel bedrijf om samen een een beslissing te nemen over uw zonwering? Zoek dan niet verder!

Equinox Zonwering heeft een professioneel ontwerp- en montageteam. Van een kleinschalige opdracht zoals een enkelvoudige luifel tot een veelomvattend project met bijvoorbeeld schuifpanelen, ons team biedt zeer goede ondersteuning in het maken van de meest praktische keus.

“…Zo zijn wij samen tot een sterke en mooie moderne oplossing gekomen.”

Een van onze solide terrasoverkappingen met hoogwaardige ingebouwde verlichting maakt het uw klanten snel naar de zin. Omdat wij iedere situatie uitvoerig en individueel bekijken, kunnen wij u helpen met een weloverwogen totaaloplossing. U bent van harte welkom in onze showrooms in Oostvoorne of Dordrecht, waar u onder andere uw doek kunt uitkiezen of andere informatie kan inwinnen.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.