Horren

Horren - Binnenzonwering

Horren

Plissé hordeur

De plissé hordeur is standaard uitgevoerd met zwart plissé gaas en neemt weinig plaats in beslag. In geopende toestand is de plissé hordeur circa 100 mm. breed. De plissé hordeur wordt standaard uitgevoerd met een 36 x 5 mm. hoog zelfklevend onderprofiel.

Rolhordeur Prestige

De rolhordeur Prestige behoort tot de topklasse van het HR Design horren programma en blinkt uit in bedieningsgemak. De Prestige heeft een unieke windvaste gaasopsluiting, automatische vuilafvoer en is ook geschikt voor grote deuropeningen en puien.

Geschikt voor elke deur of pui tot max. 360 cm. breed. Wanneer de opening breder dan 180 cm. is, worden er twee deurrolhorren naar elkaar toe geplaatst tot een maximale breedte van 360 cm.

Raamrolhor Super

Raamrolhor Super is een raamrolhor van hoge kwaliteit met als belangrijkste kenmerken: unieke gaasopsluiting, comfortabel bedieningsgemak, een elegante vormgeving, binnen en buiten toepasbaar en exact op maat aan te brengen.

Raamrolhor Super is standaard is uitgevoerd met een softsluiting. De softsluiting zorgt ervoor dat het raamrolhor geleidelijk en fluisterstil oprolt.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.