Rolluik Equinox

Rolluik Equinox - Buitenzonwering

Rolluik Equinox

Functie

Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Niet in het minst om de vele voordelen aan dit type zonwering. Onze fabrikant heeft die functies doorontwikkeld en presenteert met dit model een topklasse rolluik die zowel zonwerend is als isolerend, geluidwerend, licht werend en koude werend. Buiten dit alles heeft dit scherm een uitstekende inbraakpreventie en zorgt dit rolluik voor veel privacy.rolluiken

Geruisloos genieten

Een ander aspect van een rolluik is het geluid dat gepaard gaat met ophalen of neerlaten. Ook daar heeft de leverancier extra aandacht aan gegeven. De rolluikgeleiders zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel i.p.v. rubberprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering en het pantser gaat niet klapperen bij wind.

Kwaliteit in een kleine rolluikkast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wil niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Wij kunnen u antwoord geven op deze vragen. Allereerst is de rolluikkast de kleinste in de markt! Omdat we weten dat het oog dit graag wil. De speciale lamel van slechts 40 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid. Ook zijn de lamellen leverbaar in zeer uiteenlopende kleuren. rolluiken

De lamellen zijn van sterk dubbelwandige aluminium die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt. Onze rolluiken zijn het antwoord op de vraag naar het beste rolluik.

Ultiem gebruiksgemak

Vanwege de dikte van de lamellen worden onze rolluiken in grotere maten vaak geleverd met extra krachtige motor met gratis wandschakelaar, zodat u maximaal gebruiksgemak heeft. Kiest u liever voor een afstandsbediening? Dan wordt de ontvanger volledig onzichtbaar weggewerkt. Vanwege het grote zendbereik kan u op verschillende plaatsen in uw huis uw rolluik bedienen. Onze ontvanger is handzaam, licht, heeft een ‘clean’ design en is bovendien extra energiezuinig.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.