Safe Rolluik met transparant pantser

Safe Rolluik met transparant pantser - Buitenzonwering

Safe Rolluik met transparant pantser

Wanneer uw uit veiligheidsoogpunt een rolluik wilt aanschaffen is het Rolluik wat u zoekt. Speciaal ontwikkelde ‘tussenlamellen’ zorgen ervoor dat de lamellen blokkeren wanneer deze van de buitenzijde geforceerd omhoog worden bewogen.

Met een rolluik van Equinox  hoeft u niet bang te zijn dat er een storing in uw rolluik zal plaatsvinden. Door de speciale constructie verbonden is verschuiven of vastlopen van de lamellen niet mogelijk.rolluiken rolluiken

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.