ST-Present sectionale garagedeur

ST-Present sectionale garagedeur - Buitenzonwering

ST-Present sectionale garagedeur

Een sectionale garagedeur wordt opgebouwd uit horizontale schanierende delen die bij het openen d.m.v. een railsysteem tegen het plafond omhoog schuiven. Daardoor neemt de sectionale garagedeur relatief weinig ruimte in beslag. Deze sectionale garagedeur (en) worden zowel in nieuwbouw als in renovatieprojecten toegepast en zijn populair vanwege hoogstaande kwaliteit, de hoge isolatiewaarde en het prachtige design.

De dubbelwandige geïsoleerde panelen van de 40mm sectionale garagedeur zijn gefabriceerd uit 2 stalen platen met polyurethaanschuim-vulling. De stalen platen zijn overigens tweezijdig gegalvaniseerd en jarenlang gebruiksplezier van uw sectionale garagedeur is hiermee gewaarborgd.

De buitenzijde van de sectionale garagedeur is voorzien van een hoogwaardige primer en een polyester poedercoating. De binnenzijde is behandeld met een hechtprimer voor een perfecte hechting met de garage deur schuimvulling. De sectionale garagedeuren zijn uitvoerig getest door het gerenommeerde testinstituut TUV-Nord en voldoen aan de hoogste isolatienormen

Deze sectionale garagedeur wordt standaard geleverd met een krachtige Somfy motor inclusief een geruisloze tandriem. De motor is te bedienen met een Somfy handzender in sleutelhanger formaat, en met een bereik van ruim 200 meter hoef je de auto niet meer uit om de garagedeur te bedienen.

De ST-Present sectionale garagedeur kan geleverd worden in zeven verschillende soorten panelen. De panelen hebben een dikte van 40 millimeter en een isolatie waarde van K=0,46 W/m2 C.

Deze kwalitatief goede garagedeur is leverbaar in de meest uiteenlopende formaten, in overleg wordt deze speciaal voor u op maat geproduceerd en gemonteerd door een van onze montageteams.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.