Besturing

Besturing - Buitenzonwering Besturing - Buitenzonwering

Besturing

Wij zijn Dealer van Home Motion by Somfy,

Verbeter uw comfort, veiligheid en vrijheid in huis met Home Motion by Somfy.
Er zijn veel onderdelen in uw huis die Somfy voor u kan automaterisen, bijvoorbeeld:

  • zonweringen die automatisch opengaan bij zonlicht en weer dicht bij te veel wind,
  • dakramen die dicht gaan bij regen,
  • garagedeur die u vanuit uw auto kunt openen,
  • huisbeveiliging die u op afstand kunt uitzetten om de schoonmaker toegang te verlenen,
  • verlichting die automatisch aan/uit gaat terwijl u op vakantie bent om aanwezigheid te simuleren,
  • rolluiken die dicht gaan, lichten die uit gaan, deuren op slot en beveiliging aan door één druk op de knop wanneer u naar bed gaat,
  • en nog veel meer.

Dit alles kunt u doen via afstandsbediening, uw smartphone, tablet of computer of zelfs helemaal automatisch door middel van scenarios. En u krijgt bericht wanneer er iets niet goed is gegaan, bijvoorbeeld wanneer een rolluik niet dicht kon door een achtergelaten stuk speelgoed.
Dit alles is mogelijk door draadloze techniek waardoor u niets hoeft te hakken of breken en uw investering beperkt blijft. De technologie achter Home Motion is verwerkt in een gezamelijk protocol genaamd io-homecontrol® wat door andere fabrikanten kan worden gebruikt voor hun producten.
Daarmee kunnen ook die producten eenvoudig door u draadloos worden aangestuurd. Denk bijvoorbeeld aan de elektrische dakramen van Velux, EvoHome verwarming van Honeywell en de LED verlichtingsystemen van Niko.
Om deze apparaten op afstand te bedienen heeft Somfy de TaHoma® Connect ontwikkeld, de schakel tussen uw electrische apparaten in huis en uw smartphone, tablet of PC.
De Tahoma heeft een zwaar beveiligde verbinding met de centrale server van Somfy zodat u waar u ook ter wereld bent razendsnel en uiterst eenvoudig uw huis kunt bedienen en monitoren.

 

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.