Markiezen

Markiezen - Buitenzonwering Markiezen - Buitenzonwering

Markiezen

Ten opzichte van veel zonwering weert de markies ook invallende licht / zon aan de zijkanten.
Hiermee creëert u optimale schaduw in uw woning, wat voor binnen grote effecten oplevert. Aan de buitenkant echter is het dubbel genieten van een elegante stijl die extra allure geeft aan uw woning. Een Equinox Zonwering markies is gemaakt met hoogwaardig aluminium of van hardhouten profielen. De omkasting is van kwalitatief sterk hardhout dat geschilderd wordt in de kleur die u zelf mag bepalen. Ook kan u kiezen uit een volledig kunststof omkasting in de standaard kleur roomwit. Voor de bediening kan u kiezen uit handmatige bediening door middel van een koord, maar vanzelfsprekend bieden we hiervoor ook elektrisch bedieningscomfort. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.