Vouwgordijn

Vouwgordijn - Binnenzonwering

Vouwgordijn

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Een verduisterend vouwgordijn houdt uw kamer zo donker mogelijk, ideaal voor op de slaapkamer. Wilt u toch van het daglicht genieten, maar de inkijk verminderen? Dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn met lichtdoorlatende stof.

Stof

De vouwgordijn collectie heeft neutrale uni stoffen, maar ook stoffen met een karakteristieke structuur. U heeft keuze uit transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt met oog voor detail.

De stoffen worden door middel van klittenband aan het systeem bevestigd, waardoor onderhoud gemakkelijk is. De gehele collectie is tevens als losse stof op metrage te bestellen.

De voering van uw vouwgordijn beschermt uw interieur tegen het schadelijke UV licht, houdt u kamer zo donker mogelijk en geeft nog meer privacy.

Onderhoud

U kunt de stoffen met de hand wassen, elke stof is tevens voorzien van een waslabel.
Let op! U moet rekening houden met 2% krimptolerantie.

Confectie

Als basisregel geldt dat het laatste segment minimaal de helft is dan van het voorgaande, dit om verkleuring van het doek tegen te gaan. Indien u echter verschillende vouwgordijnen van verschillende hoogtes naast elkaar plaatst is het essentieel dat de baleinen horizontaal doorlopen. Dit heeft als consequentie dat het vouwgordijn opgetrokken wordt aan de onderlat. Alle vouwgordijnen worden geconfectioneerd met kleurende optrekkoorden.

De stoffen van de vouwgordijnen worden naadloos verwerkt.

Vrijblijvende offerte

Na het inmeten bij u thuis of op het werk ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte die u tot niets verplicht. Logisch, zo vinden wij. U moet immers in alle rust kunnen nadenken over uw aanstaande aankoop.

Eigen monteurs

Wanneer de aankoop, de montage en de aftersalesservice door één bedrijf worden uitgevoerd heeft u immers slechts 1 aanspreekpunt als er toch onverhoopt iets niet naar wens mocht zijn.

Zonwering in Regio Zuid Holland

Wij zijn een ervaren en gespecialiseerd bedrijf in de verkoop en onderhoud van oa. knikarmschermen, uitvalschermen, rolluiken, screens, serre overkappingen, markiezen, luifels en verandadaken.

Gratis meten en advies

Wij vinden het vanzelfsprekend dat u niets betaalt voor advies/inmeten. Wij vinden het belangrijk dat u een goede- en weloverwogen keuze maakt waardoor u achteraf blij bent met uw evt. aankoop.