Rolluiken

Rolluiken winnen in Nederland snel terrein. Niet in het minst om de vele voordelen aan dit type zonwering. Onze fabrikant heeft die functies doorontwikkeld en presenteert met dit model een topklasse rolluik die zowel zonwerend is als isolerend, geluidwerend, licht werend en koude werend. Buiten dit alles heeft dit scherm een uitstekende inbraakpreventie en zorgt dit rolluik voor veel privacy.

Geruisloos genieten

Een ander aspect van een rolluik is het geluid dat gepaard gaat met ophalen of neerlaten. Ook daar heeft de leverancier extra aandacht aan gegeven. De rolluikgeleiders zijn uitgevoerd met een luxe borstelprofiel i.p.v. rubberprofiel, zodat het pantser vrijwel geluidloos naar beneden zakt. Deze borstel zorgt ook nog eens voor extra verduistering en het pantser gaat niet klapperen bij wind.

Kwaliteit

In een kleine kast

Als u denkt aan een rolluik, wilt u allereerst weten of u kwaliteit koopt. En u wil niet een te grote rolluikkast aan uw gevel. Wij kunnen u antwoord geven op deze vragen. Allereerst is de rolluikkast de kleinste in de markt! Omdat we weten dat het oog dit graag wil. De speciale lamel van slechts 40 mm hoogte heeft een speciale rolvorm. Dat zorgt voor de meest compacte rol en voor extra stevigheid. Ook zijn de lamellen leverbaar in zeer uiteenlopende kleuren.

De lamellen zijn van sterk dubbelwandige aluminium die zijn gevuld met polyurethaanschuim. Dit verhoogt de isolatiebuffer tussen geluid en temperatuur. Ter voorkoming van slijtage is tevens op alle profielen een dikke laklaag aangebracht die het aluminium maximaal beschermt. Onze rolluiken zijn het antwoord op de vraag naar het beste rolluik.

Ultiem gebruikersgemak

Vanwege de dikte van de lamellen worden onze rolluiken in grotere maten vaak geleverd met extra krachtige motor met gratis wandschakelaar, zodat u maximaal gebruiksgemak heeft. Kiest u liever voor een afstandsbediening? Dan wordt de ontvanger volledig onzichtbaar weggewerkt. Vanwege het grote zendbereik kan u op verschillende plaatsen in uw huis uw rolluik bedienen. Onze ontvanger is handzaam, licht, heeft een ‘clean’ design en is bovendien extra energiezuinig.
Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 15:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)