Screens

Kiezen voor een Equinox Zonwering screen is kiezen voor effectieven, functionele en makkelijk zonwering. Een Equinox screen vormt één geheel met uw ramen en gevel, hetgeen een strak effect geeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is dit screen altijd een oplossing. Neem daarbij de mogelijkheid om te kiezen uit veel kleurcombinaties en u zult verbaast zijn van het aanzien van screens op uw gevel. Maar het effect voor binnen is niet minder!

Screens weren 80 % van het zonlicht en de warmte, waardoor u binnen een mooi zacht diffuus licht blijft behouden en u houdt de kamertemperatuur op peil. Extra voordeel: u kan van binnen naar buiten kijken, maar nauwelijks van buiten naar binnen. Een mooie eigenschap van onze screens is dat deze, buiten gewoon licht, ook schitteringen van zonlicht tegen houden.

Functioneel zijn Equinox screens ook. Omdat ze vlak hangen, kunt u ook bij afwezigheid de zonwering naar beneden laten. Een gevelsituatie waar meer wind op staat adviseren wij om een Ritsvaste ZIP screen te plaatsen. Een speciaal profiel, in combinatie met een soort rits aan beide zijden van het screendoek en in de geleider, zorgt voor een strakke en windvaste ophanging van het doek zonder kieren. Wilt u een wapperend effect van uw screendoek voorkomen, dan moet u in alle gevallen kiezen voor een Ritsvast- screen.

Ondanks het relatief lichte gewicht worden onze luxe ritsscreens standaard geleverd met extra krachtige motor met gratis wandschakelaar, zodat uw screens in alle situaties stabiel blijven. Kiest u liever voor een afstandsbediening? Dan wordt de ontvanger volledig onzichtbaar weggewerkt. Vanwege het grote zendbereik kan u op verschillende plaatsen in uw huis uw screen bedienen, uiteraard kunt u dit ook met de app bedienen door middel van de Somfy Tahoma Switch. Onze ontvanger is handzaam, licht, heeft een ‘clean’ design en is bovendien extra energiezuinig.

Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 15:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)