Vouwgordijnen

Creëer een tijdloze en traditionele sfeer in uw woning met vouwgordijnen. Ze geven uw woning een warme uitstraling en houden hinderlijk zonlicht buiten. Of u nu van modern of klassiek houdt, er is altijd een vouwgordijn dat perfect in uw woning past.

Een verduisterend vouwgordijn houdt uw kamer zo donker mogelijk, ideaal voor op de slaapkamer. Wilt u toch van het daglicht genieten, maar de inkijk verminderen? Dan kunt u kiezen voor een vouwgordijn met lichtdoorlatende stof.

Stof
De vouwgordijn collectie heeft neutrale uni stoffen, maar ook stoffen met een karakteristieke structuur. U heeft keuze uit transparante, semi-transparante of verduisterende stoffen. De confectie en afwerking zijn van de hoogste kwaliteit, op maat gemaakt met oog voor detail.

De stoffen worden door middel van klittenband aan het systeem bevestigd, waardoor onderhoud gemakkelijk is. De gehele collectie is tevens als losse stof op metrage te bestellen.

De voering van uw vouwgordijn beschermt uw interieur tegen het schadelijke UV licht, houdt u kamer zo donker mogelijk en geeft nog meer privacy.

Onderhoud
U kunt de stoffen met de hand wassen, elke stof is tevens voorzien van een waslabel.
Let op! U moet rekening houden met 2% krimptolerantie.

Confectie
Als basisregel geldt dat het laatste segment minimaal de helft is dan van het voorgaande, dit om verkleuring van het doek tegen te gaan. Indien u echter verschillende vouwgordijnen van verschillende hoogtes naast elkaar plaatst is het essentieel dat de baleinen horizontaal doorlopen. Dit heeft als consequentie dat het vouwgordijn opgetrokken wordt aan de onderlat. Alle vouwgordijnen worden geconfectioneerd met kleurende optrekkoorden.

De stoffen van de vouwgordijnen worden naadloos verwerkt.

Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 17:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)