Knikarmschermen

Altijd de zomer bij huis

Een knikarmscherm (ook wel zonnescherm of terrasscherm) is de sfeermaker op uw buitenterras! U kent dat gevoel wel: de zon komt op en schijnt vrolijk naar binnen. Met één druk op de knop rolt uw nieuwe terrasscherm uit en het goede leven van een zomerse dag straalt u tegemoet. Geniet van de zon en van schaduw! Bent u op zoek naar zo`n terrasscherm, dan kunt u bij Equinox zonwering kiezen uit diverse gevarieerde modellen. Standaard is bij ons de kwaliteit! Verder heeft u de keus welk scherm past bij uw terras. Met een Equinox Zonwering terrasscherm heeft u de zomer bij uw huis.

Kennismaken met onze vollédig vernieuwde doekcollectie geeft u een blik in de verre toekomst. De nieuwe Swela-Elgance en Excellent collectie wordt terecht gewaardeerd als een collectie met ‘warme doektinten met een fluweelachtige grip’. Door deze doeken te verlijmen hebben deze een sterk verminderde wafelvorming, vrijwel geen afhangende kanten of doorhangen van het doek, doeken blijven geheel waterdicht en geen last van loslatende stiknaden. Van het merk Verona leveren wij Urban Colors and Trend Colors.

Rhodos 

Basis instappscherm

Zonnescherm Rhodos is een standaard zonnescherm. Dat betekent dat het zonwerende doek zowel aan de onder- en bovenzijde zichtbaar is in gesloten toestand en daardoor minder goed beschermd is tegen weersinvloeden. Dit neemt niet weg dat het Rhodos zonnescherm een optimale bescherming biedt tegen zon en schadelijke UV-straling. Al verkrijgbaar onder de €1000,-.

Porto

Semi-cassette

Zonnescherm Porto is een semi-cassette zonnescherm. Door de semi-cassette oplossing is het zonwerende doek, in gesloten positie, alleen aan de onderzijde zichtbaar een daardoor goed beschermd tegen weersinvloeden. De Porto biedt, net als de overige zonneschermen in onze collectie, een perfecte bescherming tegen zonlicht.

Salou 

Optimalie functionaliteit en de beste in prijs/kwaliteit verhouding!

Geleverd met zuinige en soepele motor biedt de elegante Salou net een tikkeltje meer dan instapschermen en geniet daar door vaak de voorkeur. De gesloten cassette van het Salou zonnescherm beschermt het zonweringdoek tegen invloeden van zon, wind en regen. Door de gunstige prijs-/kwaliteitverhouding beleven veel consumenten aangename terrasmomenten met een Salou. In combinatie met de robuuste uitstraling is deze leverbaar tot 6 meter breed, en tot 5 meter breed met 3 meter uitval. Is deze toch nog te klein? Lees dan verder.

Ipanema

Sterkte constructie in een kleine cassette

Het Ipanema knikarmscherm is het meest verkochte scherm in onze collectie slanke schermen. Waarom? Door de compacte cassette uitvoering en het bijzonder stevige materiaal. Tot 600 cm breed zijn vrijwel alle afmetingen op maat realiseerbaar, in combinatie met een uitval van maar liefst 300cm(250 cm is standaard). Het zonwerende doek van dit zonnescherm is volledig opgesloten in de cassette en is daardoor optimaal beschermd tegen vuil en weersinvloeden. De oprolbuis is tevens onzichtbaar doordat deze geheel wordt verborgen in de cassette. Onze Ipanema is nu zelfs leverbaar met led verlichting! Standaard met elektrische bediening maakt dit slanke scherm tot een zeer goede keus.

Santos

De totaaloplossing voor thuis én horeca

Een cassettescherm met stevige knikarmen en een grote uitval: zonnescherm Santos combineert het! Het zonwerende doek is volledig beschermd tegen vuil en weersinvloeden in de compacte cassette. Daarnaast is zonnescherm Santos goed bestand tegen wind. Leverbaar met een uitval tot maar liefst 3 en een halve meter is dit scherm de totaaloplossing voor uw terras.

St. Tropez

Stevige luifel voor wie absolute klasse wil

De St. Tropez zorgt werkelijk voor een enorm schaduwrijk terras. De naam terrasscherm voldoet eigenlijk niet voor dit scherm, wat de standaard afmetingen overtreft. Tot maar liefst 12(!) meter breed is de St. Tropez te monteren aan uw gevel, met een uitval van maar liefst 3,5 meter. Uw specifieke maat zit hier ongetwijfeld bij. Neem hierbij in gedachten een prachtige designcassette, mooie afwerking, sterke motor en het feit dat deze leverbaar is in vele kleuren en u begrijpt dat wie een topproduct wil, bij dit scherm uitkomt. Zoals eerder genoemd zijn maten tot en met 14 meter geen probleem, omdat deze voorzien is van 3 zeer sterke draagarmen. Zo kan dit scherm ook bij wind en/of regen open blijven staan.
Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 15:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)