Up-light

Een strakke uitstraling en toch speels omgaan met licht en doorzicht. Dat kan met de Up-light. Het product bestaat uit twee lagen transparante stof waartussen zich dichte horizontale textiel lamellen bevinden. De collectie omvat smalle banen van 55 mm. en bredere banen van 70 en 75 mm.

Voor extra transparantie kunt u ook kiezen voor een 3D stof die uit een half transparante tussenlamel bestaat i.p.v. een geheel gesloten tussenlamel. Hierdoor ontstaat een systeem met de functionaliteit van een 25 mm. horizontale lamel, maar met een textiele uitstraling. De speciale 3D collectie omvat smalle (55 mm.) en brede (75 mm.) banen en bestaat uit verschillende stoffen.

Zo kunt u spelen met de lichtinval en uw eigen sfeer creëren.

Stof
Uiteraard werken wij alleen met de meest luxe kwaliteitsstoffen. De speciaal geselecteerde stoffen zijn sfeervol voor uw interieur. De collectie omvat stoffen die in patroon verschillen van breedte:
Dicht (in mm.)
55
70
75

Snijproces
Alle stoffen worden koud gesneden met een speciaal mes. Het snijden is zo ongeveer het belangrijkste van dit artikel, aangezien dit volledig haaks en recht op het patroon van de stof moet plaatsvinden. Dit stelt ook hogere eisen aan de kwaliteit van de stof.

Vormvastheid
Wij adviseren de HR Design Up-lights niet te gebruiken in vochtige ruimtes. Er kan een glooiing in de stof ontstaan die bij verandering van temperatuur en luchtvochtigheid weer kan wegtrekken. Ook kunnen de gesneden zijkanten enigszins rond gaan staan (het zogenaamde schotelen). Vervorming van het doek gebeurt met name bij grote oppervlakken. Alle stoffen hebben een toegestaande krimptolerantie van 0,1%.

Onderhoud
De stoffen zijn oppervlakkig te reinigen met een droge doek of af te nemen met een plumeau.

Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 17:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)