Terrasoverkappingen

Net geen hoog zomer of net iets te fris? Met een terrasoverkapping van Equinox kunt u toch optimaal genieten van uw terras en tuin. `s Avonds net iets langer buiten blijven en in alle comfort genieten van een heerlijke lente- of nazomeravond. Mocht u het prachtige voor- of najaar in uw tuin niet willen missen, deze terrasoverkapping biedt u de nodige bescherming en verbindt uw woning met het buitenleven in uw tuin.

Comfort

De solide constructie van deze terrasoverkappingen, uit uiterste duurzame materialen, verzekerd u van een betrouwbare en onderhoudsvriendelijke comfortzone waar u jarenlang plezier van zult hebben. Wilt u een overkapping met een natuurlijke uitstraling? Wij kunnen ook volledig hardhouten overkappingen leveren.

Vrijstaand

Nu nieuw in de Equinox collectie: een volledig vrijstaande overkapping. Vanwege de sterke constructie en draagarmen van dit model, kunt u op elke willekeurige plek in uw tuin genieten van het mooie leven buiten. Doordat het sterke aluminium voorzien is van structuurlak, is deze overkapping bestand tegen flinke wind en regen.

Aan uw gevel

Uiteraard hebben wij verschillende modellen. Zo stellen wij graag een unieke overkapping aan u voor, model Equinox. Een prijs/kwaliteit verhouding die zeer hoog is, maar ondanks de lage prijs is dit model toch voorzien van dik aluminium, wat er voor zorgt dat dit model een stevige uitbreiding van uw woning is. Het polycarbonaat is makkelijk te reinigen, en vanwege het lage gewicht is dit model in veel gevallen zelfs aan schuren te monteren. Vraag uw Equinox-adviseur naar de mogelijkheden.

Ruime keuzes

De overkappingen worden op maat gemaakt en naar wens in RAL 9001(crème), of RAL 7016 (antraciet structuurlak) uitgevoerd. Onze luxere modellen kunnen ook geleverd worden in RAL. 9016 (wit). Daarbovenop perfect aansluitende afdekking van 16 mm polycarbonaat of 4.4.2. gelaagd glas.

Een van de veel gekozen opties in onze overkappingen is de led-verlichting, nu leverbaar vanaf 6 stuks voor een zeer concurrerende prijs! Ook leveren wij zijwanden en Luxe glazen schuifwanden, deze bieden de mogelijkheid om uw veranda wind-en waterdicht af te sluiten. De volledige 10 mm dikke veiligheidsglaswanden zorgen voor maximaal doorzicht, zodat het open effect van uw veranda niet verloren gaat. Zorgen om vingervlekken? Onze glazen schuifwanden zijn leverbaar met stevige maar onopvallende handgrepen.

Bezoek onze showroom

Voorweg 35A

3233 SJ

Oostvoorne

Neem contact met ons op

Tel: 0181 - 870 115

Mail: info@equinox-zonwering.nl

Openingstijden showroom

Dinsdag van 10:00 tot 17:00 uur

Woensdag van 10:00 tot 15:00 uur

Donderdag van 10:00 tot 17:00 uur

Vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur

Zaterdag van 10:00 tot 15:00 uur

(let op: zon, maan- en feestdagen zijn wij gesloten)